Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Nyheter

Tips om hur du använder det tydliga överföringspapperet
Släpp tid: 2022-12-08 14:40:31  träffar: 10

1. Vikning av det tydliga överföringspapperet

if du vill placera eller tillämpa en vinyldesign, detta trick hjälper dig att uppnå det enkelt. De flesta gör detta genom att skala designen på det tydliga överföringspapperet och klistra in det direkt till den t-shirt de vill skriva ut. Du kan emellertid få en gammal baksida av pappersstödet för att se till att endast den lim sidan av designen är utsatt. att fastna. Om du är säker på den positionering du vill uppnå kan du g i framme tillämpa tryck på kanten av den exponerade designen. Du kan använda ett järn, eftersom du vanligtvis får jobbet gjort. Du kommer att märka attnär du tryckerner den, de tydliga överföringspapperskalorna från stödet smidigt, vilket gör applikationsprocessen mycket enkel.

2. Återför överföringstejpen

you kan berätta för oss ditt överföringsband så många gånger du vill. Du kan till och med använda ditt tydliga överföringspapper ungefär fyra gånger. Sånästa gång du drar ut en design från ditt tydliga överföringspapper, kastar du inte bort det. Det kan hjälpa dig inästa projekt.-

3. När du snippar överföringsbandetnär du applicerar på böjda ytor

När du använder klart överföringspapper på ytor som koppar eller muggar, är det bäst om du snipar överföringsbandet för att få ditt arbete att se snyggt ut och enkelt under hela processen. Det gäller ocksånär man tar en design från en plan yta till en krökt yta. Om du inte följer proceduren finns det en stor chans att det kan orsaka rynkor av vinyldesignen. För att förhindra förekomsten av veck och luftbubblor. Dessutom, om du snipar genom överföringstejpen mellan vinylen, kommer det att göra det lättare för dig att krökas på designen på den böjda ytan.

Tidigare: Rensa överföringspapper - allt ...

Nästa: Faktorer att tänka på innan du ...