Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd

Nyheter

Allt du behöver veta om värmeöverföringspapper
Släpp tid: 2022-12-08 15:32:22  träffar: 22

customiserade föremål har blivit en enorm trend. Vi gillar alla att anpassa allt vi kan med våranamn eller anpassa produkter för att matcha våra personligheter. Värmeöverföringspapper låter dig skapa anpassade tygdesigner, som t-shirts med ditt hem, bläckstråleskrivare och ett handjärn. 


Vad är värmeöverföringsdokument?

think of Heat Transfer Paper Som en typ av tygklistermärke kan du skriva ut alla design på papperet med din hembläckstråleskrivare och sedan applicera det på tyger med 100%naturligt innehåll. Papperet har speciell värmeöverföringsteknologi som använder värme för att smälta din tryckta design till ditt tyg genom att trycka på det med en värmepress eller handjärn.


what kan du designa och anpassa med värme med värme Överför papper? 

you kan skriva ut vad som helst på papper som bilder, citat, ordstäv,namn och sedan applicera det på 100%naturliga tyger. Anpassa jackor, hoodies, skjortor, byxor, strumpor och så många andra föremål. Du kan använda värmeöverföringspapper på allanaturliga tyg för alla tillfällen. 


maybe har du ett barn i sport? Sportmamma älskar att göra skjortor som visar stöd för sin favoritidrottare och hans/her -lag; Vi är efteråt derasnummer 1 -fläktnu och alltid!


what är den bästa typen av tyg att använda med värmeöverföring papper?

yu måste överföra till ett tyg som innehåller 100%naturliga fibrer. Till exempel siden, linne eller bomull. Värmeöverföringspapperet fungerar inte bra på polyestertyg eller tyger med stretchigt innehåll, som Lycra eller spandexblandningar. Varnoga med att förbjuda ditt tyg innan du användernågon sträckningnär överföringen är smält på. När ditt tyg är rent och torrt, ge det ett snabbt järn innan du applicerar värmeöverföringspapperet. Undrar du hur du hittar innehållskompositionen för ditt tyg? Leta du bara upp tygtaggen på kläderna så kommer den att säga kompositionen, till exempel 100% bomull eller 100% linne.- 

there finns två typer av värmeöverföringspapper: transparent värmeöverföringspapper för lätta tyger och vit värmeöverföringspapper för mörka tyger.


transparent eller klart värmeöverföringspapper används främst för att applicera för att applicera för att applicera för att applicera för att applicera på vita tyger; Men det kan också appliceras på andra mycket ljusa tyger. Transparent värmeöverföringspapper är en mycket tunn och transparent film. När den appliceras på färgade tyger visar tygets färg genom den transparenta värmeöverföringsfilmen.

white värmeöverföringsdokument används vid applicering på mörkare färgade tyger. Vitt överföringspapper är en tunn ogenomskinlig vit. När den appliceras på färgade eller mörka tyger hindrar den ogenomskinliga vita överföringen de mörka tygfärgerna från att visa sig genom överföringen.

 

När du använder vit värmeöverföringspapper är det viktigt att klippa sånära bilden som möjligt. Anledningen är att alla vita kvar runt bilden kommer att vara synlig efter att du värmt tryck på din överföring. För de bästa resultaten rekommenderas att använda en skärmaskin som en silhuett -komo eller en cricut.


När du använder transparent värmeöverföringsdokument rekommenderar vi fortfarande att du skär sånära bilden som möjligt. Återigen att använda en skärmaskin som en silhuett eller en Cricut ger de mest exakta snittarna. Du kan dock klippa ut dina dekaler för hand med sax också.


is det bättre att använda en värmepress eller ett handjärn för att applicera värmeöverföringsdokumentet?

both -metoder fungerar. Vi rekommenderar en värmepress för bästa resultat eftersom det ger konstant tryck och till och med värme. En värmepress är dock intenödvändig. Många väljer att använda sitt handhållna klädjärn. Vårt värmeöverföringspapper är bra förnybörjare hantverkare hela vägen till en avancerad crafter.


 we rekommenderar att du experimenterar med en liten avcut från papperet på ett skrot avnaturligt tyg för att testa den Värmtemperatur och tryck på antingen handjärn eller värmepress. Vi har fullständiga instruktioner för hur länge du ska trycka på din design på fliken Instruktioner. Klicka här för transparent värmeöverföringsinstruktioner eller här för instruktioner för vit värmeöverföring.

 


do Jag behöver spegla min bild innan du skriver ut?

- if du använder transparent värmeöverföring Papper måste du spegla din bild eftersom den tryckta sidan av dekalet kommer att placerasner på tyget du arbetar med. Vid applicering av det tydliga värmeöverföringspapperet förblir stödet på tills värmeöverföringen har applicerats. Men om du använder vitt värmeöverföringspapper behöver du inte spegla din bild eftersom den tryckta sidan av ditt dekal kommer att vända uppnär du applicerar på tyget du arbetar med. En annan sak att komma ihågnär du arbetar med vitt värmeöverföringspapper är att du tar bort stödet från det tryckta dekalet innan du trycker på ditt tyg.


hur vet jag vilken sida av Papper att skriva ut på?

 

När du tittar på värmeöverföringsdokumentet om det finns ett blått rutnät, vet du att det kommer att vara baksidan av papperet. Men om du får ett paket värmeöverföringspapper som inte har ett blått rutnät på baksidan kommer du att leta efter den silkeslen matta målen. Den silkeslen matta målsidan är framsidan av papperet och den sida som du kommer att skriva ut din bild på. Den andra sidan kommer att ha en blanknästan glansig look på den. Detta kommer att indikera att det är baksidan av värmeöverföringspapperet och inte kommer att vara den sida du skriver ut på.


 good lycka!

 

Tidigare: Vad är skillnaden mellan sublime...

Nästa: No